Als je bij mij op de koffie komt, doen we natuurlijk meer dan alleen koffiedrinken.

Centraal in mijn aanpak staat het ‘zijn’. Een abstract begrip. Het staat voor ‘jij bent, in het hier en nu, hoe je het ook wendt of keert.’ We zijn meer dan het verhaal van ons leven. Je leert te kijken naar jezelf en de ander zonder oordeel. Contact met en acceptatie van jezelf en de ander, jouw ervaringen, jouw emoties, jouw situatie in het hier en nu. Het enige dat er in essentie toe doet en waarover je kan beschikken. En van daaruit ontstaat vanzelf ruimte en beweging. En dat is dé verandering. Ik loop mee op jouw pad. Je vind je eigen antwoorden en gaat op een nieuwe manier tegen dingen aan kijken.

In deze benadering maak ik gebruik van elementen uit de moderne psychotherapie (psychosynthese, gestalttherapie, zijnsgeoriënteerde psychotherapie, cognitieve therapie en lichaamsgerichte therapie) gecombineerd met een mindful en meditatieve benadering.
Een traject bestaat uit een intake en gemiddeld 5 gesprekken van 1-1,5 uur. Na de intake besluiten zowel jij als ik of we met elkaar doorgaan. Het is belangrijk om samen een klik te hebben.

Ik houd mij aan de gedragscode en het klachtenreglement van de NOBCO.

Beschikbaarheid
Dagen en tijden in overleg.
Een afspraak in het midden van het land is in overleg ook mogelijk (Utrecht).

Tarieven 2021

Oriënterend gesprek: gratis
Intakegesprek: €70
Vervolggesprek, per uur: €75

Tarieven voor werkgevers op aanvraag.